Dobrodošli na spletnem mestu projekta Sokultura, ki je last Bošnjaške kulturne zveze Slovenije.

Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom, da javnosti ponudimo raznolike kulturne, izobraževalne in informativne vsebine, ki so kakorkoli povezane s priseljenskimi, etničnimi in manjšinskimi skupnostmi v Sloveniji.

Prosimo vas, da kot obiskovalec, obiskovalka našega spletnega mesta, upoštevate spodaj navedene pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se strinjate s pogoji in jih v celoti sprejemate.

Informacije

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo skušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice do spreminjanja vsebine.

Omejitev odgovornosti

Vsa besedila, slike ter ostale vsebine, ki so prikazane na spletnem mestu, je izbral in uredil lastnik spletnega mesta in so zgolj informativni podatki.

Razen za neposredno povzročeno škodo, ki bi izhajala iz lastnikovega namernega zavajanja ali, ki bi nastala zaradi lastnikove malomarnosti, lastnik ali katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju tega spletnega mesta, ne odgovarja za nikakršno posredno, neposredno, posebno ali slučajno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin spletnega mesta.

Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta.

Lastnik spletnega mesta ne bo objavljal ali prikazoval vsebin, ki vsebujejo, spodbujajo ali implicirajo sovražni govor (sovražni govor je izražanje mnjenj in idej, ki so po svoji naravi diskriminatorne – ksenofobične, rasistične, homofobične ipd. in uperjene proti različnim manjšinam – etničnim, narodnim, verskim, kulturnim, spolnim in podobno).

Varovanje zasebnosti

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi.

Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim osebam.

Naša spletna stran vsebuje tudi povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Bošnjaška kulturna zveza pri tem ne prevzema odgovornosti za spoštovanje zasebnosti in vsebino teh spletnih mest.